Vragen? Bel 010-213 66 66

 
0 Pluimen € 0,00
 


Een origineel trouwcadeau? Geef de Pluim!

Als je op zoek bent naar een origineel trouwcadeau, stop dan met zoeken. Met de Pluim geef je het bruidspaar namelijk zelf de keuze uit honderden belevenissen.

Een trouwcadeau vol belevenissen

Weet je niet wat je het gelukkige bruidspaar moet geven? Een envelopje met geld, of toch iets persoonlijkers waar je echt over hebt nagedacht? Geef de Pluim, dan is jouw cadeau altijd raak. Met deze cadeaubon kiezen ze zelf uit honderden romantische, spannende en ontspannende belevenissen. Als je er een persoonlijke boodschap in de vorm van een video of een kaartje bij doet, weet je zeker dat je huwelijkscadeau goed zal worden ontvangen. Je geeft namelijk een blijvende herinnering cadeau waar het kersverse koppel nog lang aan zal terugdenken.

Deze cadeaubon is verkrijgbaar in de volgende prijsklassen:
Gele Pluim15 Blauwe Pluim50 Roze Pluim € 150 Zilveren Pluim € 500
Rode Pluim25 Oranje Pluim75 Turquoise Pluim € 200 Gouden Pluim € 1000
Groene Pluim35 Paarse Pluim € 100 Bronzen Pluim € 250
Bekijk alle belevenissenBestel de Pluim

Originele huwelijkscadeau ideeën

Na al het geregel en drukte voor het huwelijk, is een beetje ontspanning na inspanning meer dan welkom. Zo kiest het bruidspaar bijvoorbeeld uit deze ontspannende belevenissen:

  1. Een heerlijke (duo)massage
  2. Chocoladefondue in het donker
  3. Genieten in de sauna
  4. Champagne proeven
  5. Ontspannen op Ameland of Vlieland

Meer cadeau ideeën voor een trouwerij? Bekijk de cadeautips voor een huwelijk.

Een origineel trouwcadeau zonder zichtbaar prijskaartje

Welk budget je ook tot je beschikking hebt, met de Pluim is het altijd goed. De waarde van je cadeau is niet zichtbaar, maar wordt aangeduid met een kleur. De bruid en bruidegom zien alleen wat ze met jouw Pluim kunnen doen, niet hoeveel deze heeft gekost.

Nog een argument om de Pluim te geven: deze levert een blijvende herinnering op. Kun je dat ook zeggen van een envelopje met inhoud?

Maak je cadeau voor de bruiloft persoonlijk met een kaartje

Geef een echt persoonlijk cadeau aan het bruidspaar en voeg een persoonlijke boodschap toe. Zoals een fijne gelukswens, een mooie anekdote of een lief berichtje. Met natuurlijk een mooie foto erbij. Dit kun je digitaal aanmaken voor slechts €2,25 nadat je je cadeau hebt besteld. Deze kaart wordt bij jouw Pluim gevoegd. Simpel en snel besteld.