Kerstpakket 2014

2014: het jaar om je collega’s te verrassen met een kerstpakket waarmee zij zelf kunnen kiezen uit honderden arrangementen. Toon je waardering met een cadeaubon vol belevenissen!

Grrr… Je kunt het niet snel goed doen!

Wel eens een kerstpakket gegeven dat totaal niet in de smaak viel bij je collega’s? Gemopper over het kerstpakket dat achterin de kast belandde? Met de Pluim gebeurt dat niet! Want met deze cadeaubon geef je jouw collega’s de keuze uit honderden arrangementen. Belevenissen, verwencadeaus en goede doelen, het kan allemaal. Er is voor ieder wat wils: man, vrouw, jong en oud. En… de Pluim is onbeperkt geldig!

Bijzonder kerstpakket voor personeel

Laat je collega’s blijken dat je hun inzet waardeert. Vertel hen waarom ze die ‘Pluim’ zo verdiend hebben met een boodschap, die je op een persoonlijke kaart laat printen. Daar kun je ook een logo en/of foto aan toevoegen, al vanaf 1 stuk. Bij 100 stuks of meer is ook een verpakking in huisstijl mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via 010 413 2234 of info@pluimen.nl.

Kerstpakket tips voor man en vrouw

Belevenissen voor mannen

  1. Karten
  2. Paintballen
  3. Sauna
  4. Kookworkshop
  5. Leren surfen

Bekijk alle arrangementen

Belevenissen voor vrouwen

  1. High tea
  2. Shoppen bij Rituals
  3. Sauna
  4. Workshop parfum maken
  5. Leren dansen

Lastminute kerstpakket?

Geen probleem! Want bij Pluimen geldt: voor 14:00 uur op werkdagen besteld, dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je je last minute kerstpakket zo geregeld.

Kerstpakket en belasting

In 2014 zijn er twee soorten fiscale regels rondom belasting op het kerstpakket. Er is altijd een Pluim die binnen de belastingregels past. We leggen het hier voor je uit.