Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

30 Seconds, Waar of niet waar?, Confetti en Spirelli

Ontvang een spellenpakket van 999 Games met 30 Seconds, Waar of niet waar?, Confetti en Spirelli. Leuke spellen voor uren speelplezier met de hele familie!

Lees meer
75,00
Gratis thuisbezorgd
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ontvang 30 Seconds, Waar of niet waar?, Confetti en Spirelli.

30 Seconds
Herziene editie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen.
Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?

Waar of niet waar?
Grote verhalen van je opa, je vrienden of van jezelf. Iedereen kent ze wel, mensen die altijd de meest fantastische avonturen beleven bij alledaagse dingen
zoals autorijden, koken of op het werk. Maar welke verhalen zijn waar en welke zijn door een enorme fantast bij elkaar verzonnen? In dit spannende spel gaat het er om dat je waargebeurde verhalen kunt onderscheiden van verzonnen versies. De bijzondere verhalen maken het spel al tot een beleving op zich.

Confetti
Kaartspel uit de "Dubbel en Dwars"-serie. Alle kaarten zijn tweezijdig bedrukt. Tijdens het spel heb je beide zijden nodig.
In Confetti probeer je zo snel mogelijk voorwerpen te vinden op basis van opdrachten. De tafel ligt bezaaid met kaarten met voorwerpen. Een van de spelers draait een kaart op tafel om, waardoor er een opdracht zichtbaar wordt. Iedereen zoekt nu tegelijkertijd naar een kaart die aan de voorwaarden op de opdrachtkaart voldoet: de voorwerpen in de groene helft moeten op de kaart staan, terwijl het voorwerp in de rode helft er juist niet mag voorkomen. Wie als eerste een correcte kaart aanwijst, wint de omgedraaide "opdrachtkaart". De speler die uiteindelijk de meeste kaarten heeft wint het spel.

Spirelli
Kaartspel uit de "Dubbel en Dwars"-serie. Alle kaarten zijn tweezijdig bedrukt. Tijdens het spel heb je beide zijden nodig.
In Spirelli probeer je zo snel mogelijk de kleur van de gezochte spirelli aan te wijzen. Je ziet steeds een kaart met spirellistokjes in 8 verschillende kleuren. De bovenste kaart van de stapel geeft aan welke je moet zoeken. De tweede van onder of de vierde van boven. Weet je om welke kleur het gaat? Wijs de betreffende kleurenkaart dan aan. Wie het goed heeft, mag de spirellikaart houden. De speler die uiteindelijk de meeste kaarten heeft wint het spel.

Wat moet je doen?

Klik op [Bestellen] en verzilver je Pluim voor dit spellenpakket. Bijbetaling kan via iDeal. Je ontvangt je bestelling binnen circa 5 werkdagen.