Films & series

Abonnement op NLZIET

Met NLZIET kijk je online programma’s en series op je laptop, tablet, smartphone, smart tv, Apple TV of Android TV. Geniet 3 maanden van je favoriete tv-programma's. Let op: het abonnement stopt automatisch.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00

Gratis per e-mail

Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Kijk al jouw favoriete televisieprogramma’s binnen één abonnement. Met NLZIET kijk je live en replay tv, maar je kunt ook complete series tot een jaar terugkijken in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Je kunt streamen op twee devices tegelijk en met meer dan 100.000 beschikbare programma’s, raak je niet uitgekeken!
Met NLZIET kun je online tv-kijken en bepaal je zelf welke programma’s je wilt zien. Kijk programma’s en series op je laptop, tablet, smartphone, smart tv, Apple TV of Android TV. Kijk live, terug en vooruit waar en wanneer je maar wilt. Bij NLZIET kijk je het grootste online aanbod van de 37 tv-zenders van NPO, RTL en SBS (nu ook VRT). Sommige shows, films en series zijn al te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Met NLZIET hoef je echt niets meer te missen van de Nederlandse tv! Wist je dat je NLZIET ook mee kunt nemen op vakantie? Je kijkt in heel de EU naar NLZIET. 

Probeer NLZIET eens uit en verzilver je pluim. Veel kijkplezier!

Praktische info

  • Verzilver je pluim voor 3 of 6 maanden NLZIET. Let op: het abonnement stopt automatisch.
  • Heb je al een NLZIET-account? De 3 of 6 maanden gratis NLZIET worden aan je account toegevoegd, je ontvangt hier een bevestiging van per e-mail.
  • Heb je nog geen NLZIET-account? Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de aanvraag en een tweede e-mail met het verzoek om een account aan te maken. De 3 of 6 maanden NLZIET worden aan het account toegevoegd.
  • Maximaal 2 abonnementen achter elkaar.

Locaties

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd