Actief bezig zijn

Actief bezig zijn

Actief bezig zijn

Content

Vroeg in de ochtend of laat in de avond, buiten of thuis een eigen programma. Waar en hoe je je ook in het zweet werkt, het gevoel is altijd hetzelfde. Je voelt voldoening om actief bezig te zijn en je gaat helemaal op in het moment.

Actief bezig zijn

Kies een sport die bij je past

Crossfit, boulderen, tennissen of zwemmen? Ontdek verschillende sporten met SportCadeau. Bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt. Welke sport ook bij je past; werk jezelf in het zweet, voel je sterker en fitter!

Personal training

Ga één op één aan de slag met een coach. Lekker je hoofd leegmaken tijdens personal training. Laat je wegwijs maken in de wereld van cardio- en krachtraining en verbeter je sportprestaties. Laat je uitdagen door een personal trainer.
      
         Boek personal trainingsessies van To The Max Gym

Go bootcamp!

Tijd om lekker buiten te sporten. Werk aan een gezond en sterk lichaam en wordt de beste versie van jezelf! Verbeter je conditie en spierkracht en lenigheid tijdens een outdoor bootcamp.
  
   Bestel een 5-rittenkaart bootcamp

Handige accessoires

Bij een goede workout hoort goede muziek. Of je graag een motiverend achtergrondmuziekje wilt horen, of altijd op een beat wilt sporten... Met de juiste oortjes kun jij onbelemmerd sporten.  En al die sportspullen vervoer je natuurlijk in een handige sporttas van Craft.

Killerbody lifestyle

Met het nieuwste boek van Faya Lourens 'Killerbody Lifestyle' loop jij er altijd fit bij. De vernieuwde editie legt de focus op een gezonde lifestyle. Mindset speelt hierbij een belangrijke rol.
 
  Bestel Killerbody Lifestyle

Kom in balans

Tijd voor ontspanning. Tijd voor yoga! Perfect voor het versterken van je lichaam en het relaxen van je mindset. Probeer verschillende vormen zoals Yin-yoga, Hata of Vinyasa. Zo is er altijd één die perfect bij je past. Gun jezelf een ultiem zen moment. Namasté.
    
       Bestel een 3-rittenkaart van yoga

 

 

Online Yoffga

Bij yoga denk je al gauw aan een yogamatje, yogakleren en moeilijke houdingen. Dat mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet. Yoffga is yoga zonder matje, je doet het staand of zittend op je stoel. Je kunt het gewoon thuis doen, wanneer het jou uitkomt!
    
       Bestel een online yoga abonnement van Yoffga

 

 

Een gezonde leefstijl

Na je work-out is gezond eten natuurlijk de geheime truc. Wat dacht je van een heerlijke smoothie boordevol vitamines en mineralen uit de blender en een groene salade als lunch? In een mum van tijd heb je zo je portie groente en granen per dag binnen. Neem de maaltijden mee in een handige lunchbox voor onderweg. Enjoy!

Het ultieme sportkookboek

Ben er zeker van dat je de juiste dingen eet. Duur-, kracht- of teamsporter? Elk type sport vraagt om een andere voeding om het beste uit je lichaam te halen. Zo verbeter je de sportprestaties!
 
  Bestel Het ultieme sportkookboek

 

Boost je immuunsysteem

Vul het compartiment in de waterfles met fruit. Zo krijg je heerlijk zelfgemaakt vitaminewater. Probeer eens een van de volgende combinaties: 1. aardbeien en munt, 2. watermeloen en munt, 3. rozemarijn en gember of 4. gember, limoen en munt.
     
     Bestel de waterfles met fruitfilter

 

De sportschool thuis

Creëer je eigen sportplek, stel je doelen en ga aan de slag. Begin de dag met cardiotraining op de roeitrainer en sluit af met een buikspierkwartier met de XCO of Powerball. Blijf ook thuis lekker actief bezig.