Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Aerobatic vliegen bij Sky High Events in Lelystad

Beleef een programma formatie- en aerobatics vliegen voor 1 persoon bij Sky High Events in Lelystad. Dit 2,5 uur durende programma bestaat uit 30 minuten formatie vliegen en 20 minuten zelfstandig aerobatics vliegen. Een adembenemende ervaring!

Lees meer
975,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Het aerobatic vliegen ook wel "luchtballet genoemd" is een zeer spectaculaire manier van vliegen waarbij de vlieger het vliegtuig volledige gecontroleerd allerlei adembenemende vliegbewegingen laat uitvoeren. 
Dit ochtend/middag programma vangt aan met een bak koffie of thee. De deelnemer krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de instructeurs alvorens de briefing aanvangt. De briefing gaat over het besturen van het vliegtuig en het formeren en de aerobatics waar uiteindelijk alles om draait.
De deelnemer zal een groot deel van de vlucht zelfstandig vliegen. De instructeur zal d.m.v. coaching de deelnemer door de oefening heen praten. Er zullen loopings, rolls, spins en hamerhaedstalls gevlogen worden. Het formatie vliegen is een vak apart en zal door de instructeur worden gevlogen. Hij zal laten zien wat er mogelijk is tijdens het formatie vliegen. Een zeer adembenemende ervaring die je nooit zal vergeten!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Sky High Events in Lelystad. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Telefoonnummer
023 822 13 74