Barbecueen

Een winterse barbecue

Winter barbecue.

Waarom zou je tot de zomer wachten met barbecueën als het ook in de winter kan? Je hoeft de smaak van gegrild vlees, gemarineerde saté en de de groentespiezen niet te missen. Veras je vrienden door hen uit te nodigen voor een winterse barbecue en laat iedereen genieten van jouw skills.

Een goed begin is het halve werk

Een goede barbecue is de belangrijk voor de lekkerste smaak. Door natte houtsnippers op je barbecue te gooien, krijg je een heerlijk rooksmaakje aan je courgette, terwijl je ‘m ook knapperig kunt grillen. Kies de BBQ die bij jou past en sta als een echte barbecuemaster achter de grill.
 

Geslaagd diner van de grill

Word binnen een handomdraai een echte pro met de BBQ-boeken van nu. Krijg alle tools, technieken en recepten in handen om de lekkerste gerechten te bereiden. Van een snelle doordeweekse BBQ tot de showstoppers voor in het weekend. En ga voor een frisse salade als bijgerecht. Zo komt de smaak van gegrild vlees extra tot z’n recht.
 

Wat is een echte BBQ-koning zonder goed gereedschap?

Goed gereedschap is onmisbaar bij het barbecueën. Tangen, spiezen, kwasten, spatels en speciale steakmessen. Met goed gereedschap wordt de BBQ-leer een piece of cake en het ziet er ook nog eens professioneel uit!
 

Maak de avond compleet

Verwelkom iedereen met een heerlijk drankje vooraf. Ontdek de mooiste combinaties met heerlijke ingrediënten. Zet de puntjes op de ï en creëer een smaaksensatie waar iedereen nog lang over napraat. En wat dacht je van eigen gebrouwen bier? Daarmee steel je pas echt de show!

Extra ruimte voor buiten

Creëer buiten een gezellige sfeer Zet de picknicktafel naast de vuurkorf en zet er nog een bankje naast. Zo is er genoeg buiten genoeg ruimte voor iedereen. Zelfs voor de kids 😉 Wie heeft de marshmallows ook alweer meegenomen?