Barbecueen

Barbecueën

Inspiratie voor de barbecue!

Met het mooie weer in het vooruitzicht is het de hoogste tijd voor een gezellige barbecue. De geur van gegrild vlees, gemarineerde saté of de smaak van een groentespies. Het water loopt je nu al in de mond. Word deze zomer een echte barbecuemaster en verras iedereen met jouw skills.

Een goed begin is het halve werk

Ga het BBQ seizoen goed van start. Een goede barbecue is de belangrijk voor de lekkerste smaak. Door natte houtsnippers op je barbecue te gooien, krijg je een heerlijk rooksmaakje aan je courgette, terwijl je ‘m ook knapperig kunt grillen. Kies de BBQ die bij jou past en sta als een echte barbecuemaster achter de grill.
 

Geslaagd diner van de grill

Word binnen een handomdraai een echte pro met de BBQ-boeken van nu. Krijg alle tools, technieken en recepten in handen om de lekkerste gerechten te bereiden. Van een snelle doordeweekse BBQ tot de showstoppers voor in het weekend. En ga voor een frisse salade als bijgerecht. Zo komt de smaak van gegrild vlees extra tot z’n recht.
 

Wat is een echte BBQ-koning zonder goed gereedschap?

Goed gereedschap is onmisbaar bij het barbecueën. Tangen, spiezen, kwasten, spatels en speciale steakmessen. Met goed gereedschap wordt de BBQ-leer een piece of cake en het ziet er ook nog eens professioneel uit!
 

Maak de avond compleet

Verwelkom iedereen met een verfrissend drankje vooraf. Ontdek de mooiste combinaties met heerlijke ingrediënten. Zet de puntjes op de ï en creëer een smaaksensatie waar iedereen nog lang over napraat.

Samen genieten van zomerse avonden

Terwijl je met een koud drankje in je hand de BBQ goed in de gaten houdt, geniet je ondertussen samen van een heerlijke avond. Want geef toe: er gaat niets boven de gezelligheid van goed gezelschap.