Alocasia Polly van Ogreen

De Mood Machine collectie bestaat uit de mooiste, meest trendy planten die geliefd zijn door interieurdesigners en -bloggers wereldwijd. Ze maken van jouw huis een warm, sfeervol én stijlvol thuis.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De pijlvormige groene bladeren en de prachtige nerven zijn eigenlijk al een bezienswaardigheid op zich. De Ogreen Alocasia Polly is in zijn geheel een superhippe plant. Een type dat elke ruimte in huis opvrolijkt!

Deze hippe plant wordt geleverd in een kwekerspot met een potmaat van Ø 14 cm. Hij wordt ongeveer 35 cm hoog en wordt ook wel het kleine broertje van de Olifantsoor genoemd.

De Mood Machine collectie bestaat uit de mooiste, meest trendy planten die geliefd zijn door interieurdesigners en -bloggers wereldwijd. Ze maken van jouw huis een warm, sfeervol én stijlvol thuis. De planten worden pas bij de kweker besteld zodra jij jouw bestelling plaatst en zijn dus supervers en gezond.
 

Verzorging

  • Plaats de plant op een lichte plek, vermijdt wel direct zonlicht.
  • Om de plant mooi groen te houden geef je hem tweemaal per week water. Check wel altijd even de potgrond, want hij houdt niet van té natte voeten.
  • De plant komt het beste tot zijn recht in een ruimte met een temperatuur tussen de 15 en 25 graden.
  • Om hem goed te laten groeien geef je hem één keer per maand Ogreen Plant Fuel.