Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Antislipcursus bij Safety Experience Center in Rosmalen

Volg een spectaculaire anti-slipcursus in het moderne mobiliteitscentrum van Safety Experience Center in Rosmalen. Leerzaam, spannend en leuk!

Lees meer
75,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Er lijkt niets aan de hand. Je rijdt met een vaartje van vijftig kilometer over een natte weg. Zoals je dat al vele malen gedaan hebt. Alles onder controle, denk je... totdat de instructeur aan de handrem trekt en de wereld aan je voorbij tolt. Je weet niet meer wat voor en achter is want de auto spint driemaal om z'n as alvorens met piepende banden tot stilstand te komen. De adrenaline pompt door je lijf. 'Dus dat is wat er gebeurt als mijn auto in een slip raakt' schiet het door je hoofd. 'Laat ik dan vandaag maar even heel goed opletten'.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel. Neem contact op met het bedrijf om een reservering te maken. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. Neem de Pluim voucher op de dag zelf mee en lever hem in. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info
Adres: Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Telefoonnummer: 073-5231222