Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers!

Lees meer
23,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het park kom je overal handige spottips tegen, zodat je er niet één hoeft te missen. Bovendien leer je alles over deze bijzondere dieren tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Klaar met apen spotten? Leef je uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland. Wist je trouwens dat Apenheul méér is dan alleen een leuk dagje uit? Het Apenheul Natuurbehoudfonds beschermt de apen en natuur wereldwijd, want veel apen in het wild worden met uitsterven bedreigd. Bezoek je Apenheul, dan draag je automatisch een steentje bij.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Apenheul. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Tickets zijn geldig t/m 3 november 2019. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Apenheul is t/m 3 november 2019 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 13 juli t/m 25 augustus is Apenheul open van 9.00 tot 18.00 uur. Het Doodshoofdapenbos en Berberapengebied gaan een uur voor sluitingstijd dicht.