Argentijns Steakhouse Buenos Aires in Delft

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires in Delft.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Bij Buenos Aires in Delft zijn vleesliefhebbers aan het goede adres. Je kunt hier genieten van eerlijk en mals vlees uit Argentinië. Het vlees komt van twee tot drie jaar oude stieren die opgegroeid zijn in een ruime omgeving en biologisch behandeld zijn. Dit vlees wordt op een Zuid-Amerikaanse manier bereid, namelijk op een authentieke houtskoolgrill. Je kunt een keuze maken uit het à la carte menu met keuze uit specialiteiten van de keuken. Kies je bijvoorbeeld voor een typisch Argentijns pastijtje, chorizos, een ossenhaas of rib-eye. Voor de gasten die kiezen lastig vinden, kunnen een compleet vleesassortiment bestellen. Deze bestaat uit 400 gram vlees, geserveerd aan tafel met een tafelgrill. De culinaire gerechten gaan goed samen met de speciale Argentijnse wijnen of bieren.

Je bent van harte welkom bij restaurant Buenos Aires.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Peperstraat 5
2611 CH Delft
T: 015 212 2210