Dierentuin

ARTIS (mogelijk met Micropia)

In Artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. In hartje Amsterdam!
Het ticket heeft een geldigheid t/m 31 mei 2022.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis per e-mail

In ARTIS;komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra's, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van ARTIS is een verhaal over onszelf. Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam.

Schone lucht voor iedereen. ARTIS is rookvrij.

Microbenmuseum Micropia
Je kunt ook kiezen voor een combinatieticket: bezoek ARTIS en het Microbenmuseum Micropia! Micropia is ’s werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Voor meer informatie over het museum klik hier

Praktische info

Adres Artis

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam

Tijdslot reserveren verplicht!

Houd er rekening mee dat je naast het e-ticket, ook een tijdslot reservering moet hebben om toegang te krijgen tot Artis en Micropia (meer informatie hierover vindt je op de e-tickets die je na verzilvering van je pluim ontvangt). Er is een beperkte beschikbaarheid voor een aantal weken vooruit.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor ARTIS (en Micropia in het geval van een combiticket). Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Houd er rekening mee dat je naast het e-ticket, ook een tijdslot reservering moet hebben om toegang te krijgen tot Artis en Micropia (meer informatie hierover vindt je op het e-ticket die je na verzilvering van je pluim ontvangt). De tickets zijn geldig t/m 31-05-2022. Bezoek artis.nl voor meer informatie, actuele openingsdagen en -tijden.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk