Aston Martin rijden bij Experience Events

Een kwartier rijden in een echte Aston Martin bij Experience Events.

Lees meer
89,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Je hebt auto´s en je hebt Aston Martin's. Je ziet het verschil aan het oogstrelende design, maar als echte kenner is het typerende motorgeluid natuurlijk minstens zo belangrijk. Dit zijn niet voor niets merken met een historie en een mooi verhaal. Als ik achter het stuur kruip en in een weergaloos snelle tijd naar 100 km/u optrek, voel ik mij even coureur. Wat een sublieme acceleratie en wat een stabiele wegligging. Een miniscule beweging van het gaspedaal en de auto reageert. Wat is hier ook alweer de maximum snelheid? Oeps.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een high tea bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.