Attractiepark Duinrell

Kom naar attractiepark Duinrell in Wassenaar! Op het attractiepark vind je meer dan 40 attracties. Een onvergetelijke dag voor jong en oud! Exclusief toegang tot het Tikibad.
Geldig van 30 maart t/m 27 oktober 2019.

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Kom naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar en beleef een spetterende dag vol familieplezier! Zoef kriskras langs de bomen in achtbaan Dragonfly of maak een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan. Stap in achtbaan Falcon en maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden of tol in het rond in de Mad Mill. Natuurlijk mag een snelle en verfrissende afdaling in de Splash niet worden vergeten! Kies je de open of gesloten boot?! 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Attractiepark Duinrell. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. De e-tickets zijn geldig van 30 maart t/m 27 oktober 2019 (met uitzondering van 21 en 22 september 2019).

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Telefoonnummer

070-5155255