Attractieparken via De Jong Vakanties

Ontvang tegoed voor een bezoek en verblijf in de buurt van een attractiepark in het buitenland naar keuze uit het actuele aanbod van De Jong Intra. Bezoek de leukste attractieparken!

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Attractieparken als Disneyland Paris, Europa Park en Legoland zijn er voor jong en oud en bieden vermaak voor het hele gezin. Het is een hele beleving op zich. Een bezoek aan een attractiepark is ideaal voor een lang weekend of een tussendoor vakantie.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een De Jong Intra tegoedcode per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel. Kijk op www.dejongintra.nl/pluimen en zoek op attractieparken voor het actuele overzicht van de beschikbare bestemmingen. De attractieparken die De Jong Intra Vakanties op dit moment in het assortiment heeft zijn:

Frankrijk: Disneyland Paris en Parc Asterix. Duitsland: Europapark, Moviepark, Phantasialand, Tripsdril en Legoland. Denemarken: Legoland. Spanje: PortAventura. Er zijn arrangementen te boeken inclusief entreeticket en verblijf of in een aantal gevallen alleen de hotelovernachting(en) nabij het park.
Voorwaarden:
- Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.
- Per boeking kan maximaal 1 kortingscode worden verzilverd.
- Prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50