Audi R8 rijden (keuze uit 13 locaties)

Wil je zelf ervaren hoe het is om als een echte James Bond in een sportwagen over de openbare weg te rijden? Rijd 15 minuten in een Audi R8 en maak je droom waar! Op 13 locaties mogelijk!

Lees meer
Maak je keuze:
59,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Is in een sportieve Audi R8 rijden jouw droom? Wil je ervaren hoe snel deze sportwagen van 0 op 100 km per uur zit? Of heb je altijd al eens in een exclusieve sportauto willen rijden? Rijd in een Audi R8 bij Experience Events!

Vanaf het moment dat je je in de comfortabele, lederen stoel van de Audi R8 nestelt weet je het: dit gaat een mooi ritje worden! De krachtige 4,2 liter V8 motor zorgt voor een geweldige acceleratie waardoor de snelheid van deze sportwagen goed tot zijn recht komt. Ben jij klaar om met een brullende motor over de openbare weg te zoeven?

De Audi R8 is een heel sportieve auto, niet alleen om zijn technische specificaties, maar ook om zijn prachtige uiterlijk en interieur. De sportwagen is van binnen en van buiten afgewerkt met carbon fiber en beschikt over heel veel extra opties. En dan dat geluid; dat klinkt iedere autoliefhebber als muziek in de oren!

Hoe rijdt een Audi R8?
Het gevoel dat je krijgt als je in een echte sportwagen rijdt, is moeilijk te beschrijven. De acceleratie, de bulderende motor en het sportieve interieur zorgen voor een onvergetelijke rijervaring. Dat Audi met de R8 niet zomaar een sportauto heeft afgeleverd, blijkt wel uit de doordachte en geavanceerde technieken. Het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen voor een ongeëvenaarde autorit.

Er zijn maar liefst 13 locaties waar uit gekozen kan worden:
Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heerenveen, Hilversum (Eemnes), Lelystad, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen (België) en Zolder (België).
Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid: www.audir8wens.nl/agenda

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor voor Audi R8 rijden bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21). 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.

COVID 19 - maatregelen
Experience events heeft in alle sportauto’s een plexiglas scherm tussen de bestuurder en bijrijder geplaatst om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.