Autovakantie via de Jong Intra Vakanties

Ontvang een waardevoucher voor een autovakantie naar keuze uit het actuele aanbod van de Jong Intra Vakanties. Rijd door de mooiste landschappen naar je bestemming!

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Voor een autovakantie in Europa ben je bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Of het nu om een autorondreis gaat of een heerlijke vakantie op de camping, in een hotel of vakantiepark, de Jong Intra Vakanties heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste autovakanties. De productspecialisten trekken ieder jaar Europa in om de mooiste autorondreizen en accommodaties samen te stellen en te zoeken. Het aanbod autovakanties is zeer gevarieerd en bestaat uit korte vakanties van enkele dagen tot een paar weken, eenvoudige tot luxe hotels, campings, attractieparken, vakantiewoningen en de allermooiste autorondreizen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een de Jong Intra Vakanties waardevoucher per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel. Deze code is te verzilveren t/m 31 oktober 2021. Kijk op www.dejongintra.nl/autovakanties voor alle bestemmingen waar je uit kunt kiezen.

Voorwaarden:

  • Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.
  • Per boeking kan maximaal 1 kortingscode worden verzilverd.
  • Prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50.
  • Bestelde tickets kunnen niet worden  teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6).