Wil je weten wat jouw Pluim waard is?Voer je code in
Aviodrome in Lelystad

Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen. Attracties en vermaak voor het hele gezin!
Deze keuze komt weer beschikbaar in het eerste kwartaal van 2019.

Lees meer
14,95
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ik ben altijd al gek van vliegtuigen geweest. Dit dagje uit is dan ook helemaal aan mij besteed. Ik kan echt uren ronddolen tussen alle historische vliegmachines. En me verbazen over de bijzondere verhalen van alle luchtvaartpioniers. Je kunt hier zelfs aan boord van een echte Boeing 747! Daar wil ik dolgraag eens in de cockpit kijken. En als het kan ook even aan de stuurknuppel zitten. Wat een indrukwekkend vliegtuig is dat! Ik vind het iedere keer weer ongelofelijk dat zo'n imposant gevaarte gewoon de lucht in komt. In het vlieglaboratorium daar verderop schijnen ze me precies te kunnen uitleggen hoe dat zit.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Aviodrome. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018. Tickets met een geldigheid in 2019 zullen vanaf medio januari 2019 worden aangeboden.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden  teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres

Pelikaanweg 50
Lelystad

Telefoonnummer

0320-289842