Avond uit

Gezellig een avond uit

Microfoon

Quality time tijdens een avondje uit. Uit eten, de bioscoop of misschien zelfs allebei? Wie is er nou niet gek op een avondje vol ontspanning met vrienden, familie of lekker met z’n twee? Het bedenken van een activiteit, het uitzoeken van restaurants en aandacht voor elkaar... Dat wordt een avond die je niet snel vergeet!  

Uit eten

Van een sappige hamburger met uitgebakken spek tot een verfijnd kunstwerkje van gebakken courgette met afgelakte karamel. Waar je ook van houdt of zin in hebt, er is genoeg keus. Geniet van eindeloos tafelen of kies juist voor een kleine bite voordat je iets anders gaat doen. De avond is pas net begonnen.

Gezelligheid samen

Waar denk je aan als je met vrienden een activiteit wilt doen? Pak eens gezellig een filmpje in de bioscoop of ga net als vroeger weer een potje bowlen. Even ontspannen onder het genot van popcorn, een zak snoep of een grote schaal met bitterballen!

Avondje theater

Kun jij ook zo genieten van een avondje cabaret, muziek of toneel? Tijdens een voorstelling vergeet je even de dagelijkse drukte en word je meegenomen naar een andere wereld. Met de Pluim kun je terecht bij 290 podia in Nederland.

Maak er een weekendje van

Het hoeft natuurlijk niet bij een enkele avond te blijven... Waarom maken jullie er niet gelijk een weekendje van? Boek een overnachting en laat je bijvoorbeeld in de watten leggen in een Van der Valk-hotel. Ultieme ontspanning en comfort!
 

Bestel je cadeaubon

Wat zie je er goed uit!

Weet je al wat je gaat aantrekken? Bij een avondje uit mag je best wat meer moeite doen, toch? Kies voor de foundation van Rituals of een sieraad van Otazu. Ondertussen stift je nog even je lippen bij en gooi je hem terug in de tas van The Little Green Bag. Wat het ook wordt, je mag er zijn.