Avond uit

Een gezellig avondje uit

Een gezellig avondje uit

Quality time tijdens een avondje uit. Uit eten, de bioscoop of misschien zelfs allebei? Wie is er nou niet gek op een avondje vol ontspanning met vrienden, familie of lekker met z’n twee? Het bedenken van een activiteit, het uitzoeken van restaurants en aandacht voor elkaar... Dat wordt een avond die je niet snel vergeet!  

Gezelligheid samen

Een keer wat anders dan anders! Verras je date. Neem hem of haar mee tango dansen of karten. Een avondje uit om nooit te vergeten ;)

Filmpje pakken?

Pak gezellig een filmpje in de bioscoop, want ook ouderwetse gezelligheid is altijd goed. Even ontspannen onder het genot van popcorn, een zak snoep of een grote bak nachos!

Avondje theater

Kun jij ook zo genieten van een avondje cabaret, muziek of toneel? Tijdens een voorstelling vergeet je even de dagelijkse drukte en word je meegenomen naar een andere wereld. Vergeet niet vooraf te reserveren!

 

Bestel de Podium Cadeaukaart

Jezelf mooi maken

Bij een avondje uit mag je best wat meer moeite doen, toch? Zachte krullen, gelakte nagels en een nieuwe lippenstift... Zo ben je tot in de puntjes verzorgd.

Je straalt

Maak je look af met een paar mooie sieraden. Subtiel of opvallend? Een stoere armband voor hem en een mooie hanger voor haar. Wat je smaak ook is, voel je mooi en geniet van de avond.

Waar is die nieuwe tas?

Als kers op de taart maak je je outfit compleet met een mooie tas Als kers op de taart maak je je outfit compleet met een mooie tas.

Als de horeca weer open mag

Een hapje eten blijft een goed recept voor een avondje uit. Van een sappige hamburger met uitgebakken spek tot een verfijnd kunstwerkje van gebakken courgette met afgelakte karamel. Waar je ook van houdt of zin in hebt, er is genoeg keus. Geniet van eindeloos tafelen of kies juist voor een kleine bite voordat je iets anders gaat doen. De avond is pas net begonnen.