Avonturenpark Hellendoorn

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn. Het pretpark met meer dan 30 attracties en shows! Het ticket is geldig t/m 27-10-2019.

Lees meer
24,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Hier is het altijd feest. Met spannende achtbanen, wildwaterbanen, glijbanen en nog veel meer. De allerkleinste avonturiers hebben hun eigen parkje in het park: Dreumesland. Geniet van de shows van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theater Paleis. Kareltje & Jasmijn zijn dikke vrienden en samen beleven ze de spannendste avonturen! Stoere piraten vinden er hun onderkomen en het is er griezelen geblazen in oktober als de heksen er huishouden. Durf jij het aan?
Twee nieuwe attracties in 2019
In 2019 wordt het attractieaanbod verder uitgebreid met twee nieuwe attracties. De eerste attractie is vrijevaltoren Baba's Ruimtereis in Dreumesland, naast het in 2018 geopende Bella’s Swingpaleis. De tweede nieuwe attractie Fort KnalKruit is een knallende attractie voor de hele familie. Met de komst van deze attracties biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor jong en oud! 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Avonturenpark Hellendoorn. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket is geldig t/m 27-10-2019.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Telefoonnummer

0548-659159