Pretpark

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark met een gemoedelijke sfeer, rijke historie, korte afstanden tussen de ruim 30 attracties en geen lange wachtrijen.

Lees meer
23,50

Gratis per e-mail

Een dag vol avontuur voor jong én oud!

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, snelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers en nog veel meer op jou. In de afgelopen jaren is het attractie-aanbod fors uitgebreid, van kleine, rustige attracties tot grote spectaculaire attracties: er is voor ieder wat wils!

Naast de ruim 30 topattracties geniet je in Hellendoorn ook van een breed showaanbod, mini disco’s en diverse Meet & Greets. Bezoek de theatershow van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theaterpaleis. Zing en lach mee met de stoere Jasmijn en de grappige, ietwat klungelige Kareltje. In de zomer kijk je jouw ogen uit tijdens de High Dive Stuntshow van de Sky Pirates. Onder leiding van de stoere Captain Jack voeren de piraten spectaculaire stunts uit op duizelingwekkende hoogtes. Je houdt je adem in en komt ogen en oren tekort. Mis het niet!

Praktische informatie

Openingstijden en Reserveren
Kijk voor de actuele openingstijden
op avonturenpark.nl/plan-uw-bezoek/openingskalender. Enkele doordeweekse dagen in laagseizoen gesloten.

Adres

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Telefoonnummer

0548-659159

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Avonturenpark Hellendoorn. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Een reservering voor een tijdslot is niet meer nodig. Het ticket is geldig t/m 30 oktober 2022.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd