Wil je weten wat jouw Pluim waard is?Voer je code in
Avonturenpark Hellendoorn

Bezoek avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn. Inclusief Volle Kracht Vooruit menu. Het pretpark met meer dan 30 attracties en shows!
Deze keuze komt weer beschikbaar in het eerste kwartaal van 2019.

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Hier is het altijd feest. Met spannende achtbanen, wildwaterbanen, glijbanen en nog veel meer. De allerkleinste avonturiers hebben hun eigen parkje in het park: Dreumesland. Geniet van de shows van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theater Paleis. Kareltje & Jasmijn zijn dikke vrienden en samen beleven ze de spannendste avonturen! De maanden april en mei staan in het teken van alles wat met spellen te maken heeft. Stoere piraten vinden er hun onderkomen in de zomer en het is er griezelen geblazen in oktober als de heksen er huishouden. Durf jij het aan?

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets.

Praktische info

Adres

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Telefoonnummer

0548-659159