Barbecueen

Barbecueën

Vrienden barbecueen in het gras

Het kwik gaat omhoog en de zon schijnt, oftewel het ideale barbecueweer. Je nodigt je familie of vrienden uit of gezellig met zijn twee. Je staat niet alleen in de keuken, maar juist met elkaar maak je er een bijzondere avond van. Het beste vlees, de lekkerste groentespiesjes en de juiste drankjes maken je de avond compleet. Dit is de perfecte zomeravond!

De basisproducten

Of je nu op het balkon, in de tuin of in het park wilt eten, deze basisproducten zijn onmisbaar voor een barbecuekok. Van een kleine tafelbarbecue tot een keramische variant. En wat dacht je van alle accessoires die je helpen het grillen van het perfecte stukje groente of vlees?

Leer het van de barbecuemeester zelf

 

Smokey Goodness 3het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecueheld Jord Althuizen. Dit is het echte werk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en… desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuinavonturiers. Burning hot!

 

Bestel 'Smokey Goodness 3' van Jord Althuizen

Maak er een feestje van

Alles staat klaar. De barbecue is aangezet, het vlees is ingekocht, wijn en bier staat koud en de salades zijn vers. Nu de tuin nog! Voor de finishing touch maak je met deze feestverlichting van je tuin een feestje. 

Geen zin om zelf te barbecueën?

Soms wil je gewoon bediend worden en zit je niet te wachten om het vlees te marineren en de groente te grillen. Gelukkig zijn er ook barbecuerestaurants waar ze dit voor je doen. Strijk neer, bestel een drankje en geniet van de goedgevulde spiezen van de grill. 

Cards white on gray background