Beachclub Indigo in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Beachclub Indigo in Scheveningen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

BeachClub Indigo in Scheveningen vind je op het Zwarte Pad. Het Zwarte Pad staat bekend om haar gezellige strandtentjes en goede sfeer. Het is dé locatie voor een ontspannen stranddag.

Je kan je hier laten verrassen door de Mediterrane keuken en door het interieur; kleurrijke meubels, gekleurde lichtjes, een lampionnenboom en een houten buitenbar. Al met al een kleurrijke bedoeling! De enthousiaste bediening en relaxte sfeer zijn natuurlijk ook goede ingrediënten voor een heerlijke dag op het strand!

Je kunt bij BeachClub Indigo in Scheveningen niet alleen heerlijk eten, ook geniet je hier van de gemoedelijke sfeer!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Beachclub Indigo in Scheveningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij strandclub Zwoel in Hoek van Holland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres:

Zwarte Pad 65

Den Haag 2586 JL

Telefoonnummer: +31 (0)6 41773199