Beautybehandeling bij Vitality in Roosendaal

Ontvang een Treatwell Giftcard ter waarde van €10,00 en boek je behandeling op www.treatwell.nl.

Lees meer
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle is een haarstudio, beautysalon en healthcentrum in één.

In de haarstudio kun je niet alleen terecht voor een nieuwe coupe, maar ook als je hoofdhuidproblemen hebt. In de beautysalon kun je genieten van allerlei huidbehandelingen, verschillende beautytreatments en aromatische massages. Daarnaast biedt Vitality Beautycenter je de mogelijkheid om onder begeleiding van een gecertificeerde voedingscoach op gezonde wijze af te vallen.

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle
Dijkcentrum 27-29
4706 LB  Roosendaal

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer Giftcards voor besteding bij Treatwell. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

De Treatwell Giftcard heeft een geldigheid t/m 20-10-2020. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Treatwell voor een behandeling naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Treatwell. Voor meer info over Treatwell en een overzicht van alle deelnemende salons kijk je op www.treatwell.nl.