Beautyproducten

Beautyproducten van Marie-Stella-Maris

Ontdek de natuurlijke Marie-Stella-Maris producten waarmee je goed voor jezelf én voor een ander kan zorgen.

Lees meer
Maak je keuze:
5,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Marie-Stella-Maris is opgericht met een duidelijke maatschappelijke missie: schoon water en hygiëne voor iedereen. Ze verkopen natuurlijk mineraalwater, natuurlijke body care en luxe huisparfums. Essentials waarmee je goed voor jezelf zorgt; van binnen en buitenaf. Marie Stella Maris besteedt veel aandacht aan het creëren van bijzondere uniseks geuren die verrassen en die je stemming positief kunnen beïnvloeden. Én waarmee je bijdraagt aan het verbeteren van het leven van anderen. Want voor elk product dat jij koopt, doneert Marie-Stella-Maris 5% van de omzet aan water en hygiëneprojecten in ontwikkelingslanden.

Praktische info

Je ontvangt binnen enkele minuten een Marie Stella Maris Cadeaukaart per e-mail waarmee je op de website van Marie Stella Maris producten kunt kopen. Let op: De waarde van deze bon dient in 1 aankoop verzilverd te worden, restwaarde komt te vervallen. Het is mogelijk meerdere codes voor 1 bestelling te gebruiken. De voucher is te verzilveren t/m 1 juni 2022.

Let op: bestelde codes kunnen niet worden geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6).

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk