Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Bed & Breakfast Kamer 7 in Diever

Ontvang 2 overnachtingen voor 2 personen incl. ontbijt bij Kamer 7 in Diever. Aan Nationaal Park het Drents Friese Wold ligt dit luxueuze gastenverblijf.

Lees meer
225,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Als wij tegenwoordig een paar dagjes weg gaan, dan kiezen we steeds vaker voor een Bed & Breakfast. Die vinden we vrijwel altijd leuk! Het zijn gezellige adresjes waar je volledig in de watten wordt gelegd. En je vindt ze eigenlijk overal. Als we een dagje willen wandelen, zoeken we een adresje op het platteland. En ook in iedere stad kun je tegenwoordig wel een leuke Bed & Breakfast vinden. Wij vinden vooral de persoonlijke aandacht heel erg prettig! Overal word je met open armen ontvangen. Die eigenaren zijn zo gastvrij allemaal! En qua luxe en comfort doen de Bed & Breakfasts niet onder voor een beetje hotel. Wat mij betreft gaan we er héééél snel weer een paar dagen tussenuit!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Bed & Breakfast Kamer 7 in Diever. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. Niet geldig in de schoolvakanties of in het weekend. Exclusief toeristenbelasting. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres
Kalteren 7
7981 LR Diever

Telefoonnummer
0521-590046