Bed & Breakfast Kamer 7 in Diever

Ontvang 2 overnachtingen voor 2 personen incl. ontbijt bij Kamer 7 in Diever. Dit luxueuze gastenverblijf ligt bij Nationaal Park het Drents Friese Wold.
Geldig op doordeweekse dagen voor het rozengastenverblijf.

Lees meer
Maak je keuze:
250,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Als wij tegenwoordig een paar dagjes weg gaan, dan kiezen we steeds vaker voor een Bed & Breakfast. Die vinden we vrijwel altijd leuk! Het zijn gezellige adresjes waar je volledig in de watten wordt gelegd. En je vindt ze eigenlijk overal. Als we een dagje willen wandelen, zoeken we een adresje op het platteland. En ook in iedere stad kun je tegenwoordig wel een leuke Bed & Breakfast vinden. Wij vinden vooral de persoonlijke aandacht heel erg prettig! Overal word je met open armen ontvangen. Die eigenaren zijn zo gastvrij allemaal! En qua luxe en comfort doen de Bed & Breakfasts niet onder voor een beetje hotel. Wat mij betreft gaan we er héééél snel weer een paar dagen tussenuit!

Wat moet je doen?

Bel Kamer 7 voor meer informatie en om te reserveren.
Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je als betaalbewijs aan de partner kunt tonen.

Praktische info

Adres
Kalteren 7
7981 LR Diever

Telefoonnummer
0521-590046