Maak van de Pluim een persoonlijk cadeau

De Pluim wordt nog leuker om te geven en ontvangen wanneer je een persoonlijke boodschap toevoegt, op de persoonlijke kaart en online. Ook kun je van de ontvanger een berichtje terug krijgen via het Prikbord.

Persoonlijke kaart met eigen bericht

Een persoonlijk bericht bij je Pluim(en)? Voeg een persoonlijke kaart toe aan je bestelling, voor €0,99 per stuk. Op deze kaart schrijf je een eigen tekst, eventueel met foto en/of logo. Deze wordt in de cadeauverpakking meeverpakt. De kaart is voor alle Pluimen in de order hetzelfde. Je maakt deze ná je bestelling in het account.

Maak de kaart persoonlijk met eigen tekst of afbeelding

Gratis online boodschap

Op www.mijnpluim.nl gaat de ontvanger van jouw Pluim een belevenis kiezen. Na het inloggen krijgt hij/zij jouw bericht te zien. Dit kan een eigen foto, logo, afbeelding of video zijn. Tip: neem een wens met het hele team op. Je maakt de online boodschap in het account ná je bestelling.

Bedankjes op jouw Prikbord

Enthousiaste ontvangers kunnen op het gratis en persoonlijke Prikbord een berichtje achterlaten. Zo geniet je zelf ook een beetje mee van het cadeau. Dit digitale Prikbord kan zelfs worden doorgestuurd en uitgeprint. Je vindt en beheert het Prikbord in je account.

Meer Pluimen, meer mogelijkheden

Bij grotere oplages kunnen we ook een Pluim op maat voor je ontwikkelen. Net als een verpakking in eigen huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers