Daarom de Pluim!

De Pluim is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Hieronder een aantal voordelen van de Pluim.

De Pluim is onbeperkt geldig

Ken je dat? Je geeft iemand een cadeaubon, maar de ontvanger vergeet die op tijd te verzilveren. Niet alleen jammer voor de ontvanger, maar ook zonde van jouw portemonnee! Zo niet met de Pluim. Die is onbeperkt geldig. Bovendien kiest de ontvanger zelf uit honderden belevenissen!

Geef de Pluim een persoonlijk karakter

Al vanaf één Pluim is het mogelijk om een persoonlijke kaart en online boodschap toe te voegen. Plaats je een grotere bestelling? Vraag één van onze accountmanagers naar de mogelijkheden. Denk aan de Pluim in eigen huisstijl of een complete verpakking op maat.

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. In de meeste gevallen betekent dit, dat je bestelling de volgende dag wordt bezorgd. Of op een dag dat jou beter uitkomt.

Let op: PostNL hanteert aangepaste bezorgdata rond de feestdagen.

Al 18 jaar tevreden klanten

"Helemaal goed. Snelle levering en keurig verpakt"

"Snel, accuraat. Leuk dat je een persoonlijke boodschap kan plaatsen op de Pluim. Goede keuze aan verpakkingen."

"Snelle levering. Fijn dat je zelfs al per stuk kan bestellen, dat kan bij veel concurrenten niet."

Maatschappelijk verantwoord

  • Pluimen ondersteunt maatschappelijk ondernemen en is o.a. partner van MVO Nederland en Nedvang.
  • Onze verpakkingen, brochures en overig drukwerk zijn te recyclen en waar mogelijk FSC-gecertificeerd.
  • Wij versturen onze post CO2-neutraal en hebben hiervoor het 'Certificaat CO2-neutrale postbezorging' van PostNL ontvangen.
  • Elke Pluim bevat goede doelen en duurzame producten.
Pluim is partner van MVO Nederland

Thuiswinkel Waarborg

Pluimen is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Voor bedrijven waren we al lange tijd een betrouwbare partner, maar ook voor consumenten bewijzen wij hiermee de betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Bekijk ons Thuiswinkel Waarborg-certificaat.

Thuiswinkel Waarborg

ISO-certificatie 9001 & 14001

Met de Pluim geef je een maatschappelijk verantwoord cadeau. Wij beschikken namelijk over de ISO 9001-certificering waarmee we een structurele kwaliteitsbeheersing kunnen garanderen. In deze certificering staat klantgerichtheid, leiderschap en continue verbetering centraal. Op het gebied van milieumanagement zijn we ISO 14001-gecertificeerd. We zijn in staat de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering zo beperkt mogelijk te houden. De ISO-certificaten zijn uitgeven door DNV Business Assurance.

ISO 9001 / ISO 14001