Dierentuin Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Beleef een van Europa's mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Sta oog in oog met de prachtige okapi's in het gloednieuwe Congolees regenwoud. Hier wonen de zeldzame bosgiraffes samen met tropische vogels, die over je hoofd vliegen of je pad kruisen. In de zomer van 2015 krijgen de Aziatische leeuwen ook een spectaculair nieuw verblijf waar je de 'Koning der Dieren' vanuit een echte safari truck kunt bewonderen.

Dit voorjaar kwam ijsbeermoeder Olinka voor het eerst met haar twee jongen uit het kraamhol. De ijsbeertweeling is nu groot genoeg om op ontdekking te gaan in hun verblijf in Arctica. Bekijk de kleintjes van heel dichtbij door de grote ruit en zie hoe ze zwemlessen krijgen van hun moeder. Natuurlijk is gorilla Bokito ook van de partij en laat je tenslotte je eigen aapjes los in de binnenspeeltuin Biotopia of de spannende Oewanja kinderjungle.

De Gele Pluim vertegenwoordigt een waarde van 15 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Rode Pluim vertegenwoordigt een waarde van 25 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Groene Pluim vertegenwoordigt een waarde van 35 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Blauwe Pluim vertegenwoordigt een waarde van 50 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Oranje Pluim vertegenwoordigt een waarde van 75 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Paarse Pluim vertegenwoordigt een waarde van 100 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Roze Pluim vertegenwoordigt een waarde van 150 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

De Turquoise Pluim vertegenwoordigt een waarde van 175 euro bij aankoop van Blijdorp entree-ticket, Blijdorp-jaarabonnement en-of parkeerkaart bij Diergaarde Blijdorp. Hierbij gelden de reguliere kassatarieven. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt. Het verschil in waarde kan gebruikt worden om extra entreebewijzen, parkeerkaarten of abonnementen te kopen.

Praktische informatie

Adres: Blijdorplaan 8
3041 JE Rotterdam
Telefoonnummer: 010 443 14 95
Website: Diergaarde Blijdorp