Een dagje toeren met een oldtimer

Zorgeloos toer ik door het prachtige Hollandse landschap. M'n handen losjes om het grote stuur. Voorzichtig duw ik de versnellingspook door naar z'n vier. Heel langzaam kruipt m'n snelheidsmeter richting de 80. Deze auto mag dan wel oud zijn, maar versleten is ie nog lang niet. Dít is het echte autorijden! We doen het een dagje zonder stuur- of rembekrachtiging. En ook de cruise control, de automatisch dimmende binnenspiegel en de boordcomputer laten we lekker thuis. Maar wat rijdt dit heerlijk! Terwijl het motortje vrolijk pruttelt genieten wij van de typische Hollandse wolken en de fraaie landschappen die als schilderijtjes langzaam aan ons voorbijglijden. Misschien moet ons volgende tweede autootje toch ook maar een oldtimer worden.

Dagje toeren met een 2cv bij Vintage Road Trips in Amersfoort.

Dagje toeren met een 2cv of Kever bij Vintage Road Trips in Amersfoort.

Ga een dagje onbeperkt touren met een 2cv of Kever inclusief GPS met ingeladen routes, picknickmand met koffie en thee, en een volle tank benzine.

Dagje toeren met een 2cv of Kever inclusief benzine bij Vintage Road Trips in Amersfoort.

Ga 24 uur onbeperkt toeren met een 2cv of Kever inclusief GPS met ingeladen routes, picknick voor twee personen, koffie en thee, en een volle tank benzine.

Of rijd twee dagen een klassieke Vespa inclusief overnachting voor 2 personen.

Drie dagen rond de Zuiderzee in 2cv of Kever, inclusief overnachtingen bij Vintage Road Trips in Amersfoort.

Of ga een weekend toeren in een Porsche 911.

Praktische informatie

Adres: Argonweg 26a
3812 RB Amersfoort
Telefoonnummer: 033-7852000
Website: Vintage Road Trips