Ontvang de hoorspellen 'Ontdekking van de Hemel' en 'Het stenen Bruidsbed' (Harry Mulisch pakket) van Hoorspelfabriek

Ach, die goeie ouwe tijd! Toen had je nog geen tv, en ook geen megabioscopen. Geen Dallas of Dynasty, geen Gooische Vrouwen, GTST of andere series waarvan je geen aflevering wilde missen. Het hoorspel, dat was het toen helemaal! Iedereen zat aan de radio gekluisterd, het was stil op straat. Spannende verhalen die tot de verbeelding spreken, levensecht verteld. Of beter gezegd geacteerd. Ze bestaan nog steeds, wist je dat? Met prachtige stemmen en fantastische geluidseffecten die je helemaal meezuigen in het verhaal. Heerlijk, om zo af en toe een uurtje in weg te dromen! Net als vroeger.

Ontvang het Harry Mulisch pakket, bestaande uit:

1. Ontdekking van de hemel
Met muziek van Henny Vrienten.

Waar loopt de scheidslijn tussen hemel en aarde? Toeval bestaat niet. Teleurgesteld in de mens verlangt God de Stenen Tafels terug. De opdracht wordt gegeven aan een engel die deze missie moet zien te volbrengen door geschiedenis en gebeurtenissen te manipuleren.

2. Het stenen bruidsbed
Met Hans Veerman, Henny Orri en Lo van Hensbergen.

Wanneer de Amerikaanse tandarts Norman Corinth voor een congres in Dresden wordt uitgenodigd, gaan alle sluizen met herinneringen aan het gruwelijke bombardement in WO II, waaraan hij als vlieger heeft deelgenomen, wijd open.

Praktische informatie

Adres: Voorstraat 21
3633 BB VREELAND