Pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot in Rotterdam

Heerlijk genieten van de schitterende oevers die aan je voorbij glijden, de lichtjes op de kade, de geluiden van de stad. En ondertussen: pannenkoeken eten! Pannenkoeken met stroop. Pannenkoeken met spek. Met appel, met ananas, met hagelslag, met kaas, met suiker, met krenten... keuze te over. Iedereen eet tijdens het uur dat de rondvaart duurt net zoveel pannenkoeken als ie op kan. Varen met de Pannenkoekenboot is wat je noemt een snoepreisje.

Ontvang een rondvaart van 75 minuten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten, 2 consumpties en ijs voor 1 persoon bij de Pannenkoekenboot in Rotterdam.

Ontvang een rondvaart van 75 minuten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten voor 2 personen bij de Pannenkoekenboot in Rotterdam.

Ontvang een rondvaart van 75 minuten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten voor 3 personen bij de Pannenkoekenboot in Rotterdam.

of

Ontvang een avondvaart Pancake Cruise (2œ uur) of een middagvaart Familie Cruise (2œ uur) inclusief varen met onbeperkt pannenkoeken eten en uitgebreid ijsdessert voor 2 personen bij de Pannenkoekenboot in Rotterdam.

Ontvang een avondvaart Pancake Cruise (2œ uur) of een middagvaart Familie Cruise (2œ uur) inclusief varen met onbeperkt pannenkoeken eten en uitgebreid ijsdessert voor 3 personen bij de Pannenkoekenboot Rotterdam.

Ontvang een avondvaart Pancake Cruise (2œ uur) of een middagvaart Familie Cruise (2œ uur) inclusief varen met onbeperkt pannenkoeken eten en uitgebreid ijsdessert voor 4 personen bij de Pannenkoekenboot Rotterdam.

Praktische informatie

Adres: Parkhaven t/o Euromast
Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4367295
Website: Pannenkoekenboot Rotterdam