Bier

Biercheque

Ontvang een biercheque t.w.v. €10. Voor meer info over biercheque en een overzicht van alle deelnemende inleverpunten kijk je op biercheque.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00

Gratis per e-mail

De cadeaukaart die inwisselbaar is voor “Bier”. Dus geen biertjes meer die je eigenlijk zelf niet zou hebben gekozen maar zelf het uitkiezen van jouw ultieme biercadeau. Het uitgeven en beleven is leuk met Biercheque!

Biercheque verbindt de online wereld met de fysieke winkels. Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe. Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving. Samen, passie, ambacht en gezelligheid is waar Biercheque om draait.

Leer de brouwers kennen en proef tegelijkertijd de unieke smaken van de bieren maar maak bovenal ook kennis met de ongelooflijke drive en passie voor het product. Wanneer je dit ziet samenkomen ontstaat de ultieme beleving.

Praktische Info

De cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar na activatie en het saldo is in meerdere keren te besteden. 

Voor meer info over de biercheque kijk je op biercheque.nl

Let op: bestelde cadeaubonnen kan je niet terugsturen of annuleren. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Locaties

Wat moet je doen?

Na verzilvering ontvang je binnen 12 uur per e-mail een biercheque die je als tegoed op verschillende plaatsen kunt inleveren voor jouw favoriete bier. Klik hier voor het totale overzicht.Wij raden je ook aan om de overige/spambox in de gaten te houden.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij de inleverpunten in te leveren! Gebruik je biercheque als betaalmiddel. 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd