Bistro de Zoete Inval in Zwolle

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij bistro de Zoete Inval in Zwolle.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bistro De Zoete Inval in Zwolle is een gezellig restaurant waar je kunt komen eten! Het restaurant is gespecialiseerd in allerlei kleine bistro proeverijtjes die je onbeperkt kunt bestellen voor €28,75. Zo kun je een hele avond lang genieten van een gevarieerd diner met je vrienden, familie of collega’s! Meer geïnteresseerd in lunch? Dit kan natuurlijk ook! Vanaf 8 personen. Bel naar het restaurant voor de lunchmogelijkheden. Dus heb je zin in een smaakvolle middag/avond in een typisch sfeervolle bistro in Zwolle? Kom dan gerust langs!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij bistro De Zoete Inval in Zwolle of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij bistro De Zoete Inval in Zwolle of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Jufferenwal 21a
8011 LE Zwolle
T: 038 421 8200
E: info@bistrodezoeteinval.nl