Bistro Twee 33 in Dordrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij bistro Twee 33 in Dordrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bistro Twee 33 in Dordrecht is de perfecte locatie om eens langs te komen voor een goed glas wijn of om ’s avonds te dineren in een Franse stijl. Het motto hier is als volgt: “Un jour sans avoir bien mangé est comme un jour sans avoir vecu!” In het Nederlands: "Een dag niet lekker gegeten is als een dag niet geleefd!"

In deze bistro dineer je in Franse stijl, op de menukaart prijken o.a. oesters, steak tartare en de bavette. Om deze en andere authentieke gerechten te completeren heeft Bistro Twee 33 een unieke wijnkaart samengesteld. Al met al een chique restaurant waar je meer dan welkom bent.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij bistro Twee 33 in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij bistro Twee 33 in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wijnstraat 233
3311 BV Dordrecht
T: 078 740 0004
E: info@bistrotwee33.nl