blog accountomgeving

Accountomgeving met maatwerk Pluimen

Je persoonlijke accountomgeving

Content

Pluimen bestellen wordt nog makkelijker met jouw eigen account!
Maak een account aan en sla je huisstijl Pluim(en) gemakkelijk op. De voordelen? Altijd toegang tot jouw persoonlijke Pluim en een herhaalbestelling is zo geplaatst.

Accountomgeving met maatwerk Pluimen

Een bestelling in een paar stappen

Stap 1: geef je wensen door

Vertel ons wat je nodig hebt en wij maken de Pluim(en) op maat in de huisstijl van jouw bedrijf. Een bedankje, een bedrijfsjubileum, een jubilaris of een eindejaarsgeschenk?

Stap 2: plaats je bestelling

Bestel de Pluim(en).

Stap 3: maak een account aan

Maak in het bestelproces een account aan en vul eenmalig je gegevens in. Jouw account is beschikbaar als je order helemaal is afgerond. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. De Pluim wordt toegevoegd aan je eigen account. Let op: een account is alleen beschikbaar als je de Pluim(en) hebt besteld.

Stap 4: log opnieuw in

Na het inloggen vind je jouw bestelling(en) in jouw account. De Pluim, bedrag, type verpakking, extra gift en boodschap alles exacte hetzelfde. Wij vullen jouw gegevens alvast voor je in, dus een nieuwe (herhaal)bestelling is zo geregeld.

Stap 5: maak een welkomstpagina

Stel de welkomstpagina op elk gewenst moment in; de ontvanger krijgt deze pagina te zien. Deze staat al standaard voor je klaar, maar kan je ook naar wens personaliseren. Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, pas de afbeelding aan en geef vier cadeausuggesties.

Stap 6: plaats een herhaalbestelling

Je kunt de ontwerp(en) elke keer opnieuw bestellen. De boodschap en Pluimwaarde kun je elke keer naar wens aanpassen, maar de titel en het ontwerp blijven hetzelfde. Zo wordt het bestellen van Pluimen nog makkelijker met jouw eigen account.