Welkomstpagina
Welkomstpagina

Publicatiedatum: 13 januari 2022

Door: Claire van Berkum

De Pluim is een persoonlijk cadeau. En met persoonlijk, bedoelen wij ook écht persoonlijk. We hebben tientallen verschillende opties om de Pluim te personaliseren. Eén daarvan is de persoonlijke welkomstpagina. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien. En het leuke: je kan deze pagina zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Zo werkt het!

1. Bestel de Pluim(en). De welkomstpagina komt automatisch als instelbare stap tevoorschijn.
2. Voeg een eigen foto of video toe.
3. Schrijf een leuke boodschap voor de ontvanger(s).

Confettikanon!

Een vrijdagmiddagborrel, een target gehaald of gewoon als bedankje omdat iemand het heeft verdiend. Er is altijd wel een reden voor confetti, toch? Wie nu inlogt met de Pluimcode krijgt een confettibom op z'n scherm. Gewoon omdat dat dat net wat feestelijker is!

Zeg het met een video

Maak welkomstpagina nóg persoonlijker door een eigen video te uploaden. Vertel, roep of zing jouw boodschap op video en de ontvanger krijgt deze te zien zodra hij of zij inlogt: verrassend en feestelijk. Dat is pas een warm welkom!

...zelfs in de Pluim per e-mail

Jouw persoonlijke video kun je ook delen in de Pluim per e-mail. Het eerste beeld van de video wordt getoond met een link naar de persoonlijke welkomstpagina.

Iemand nog suggesties?

Weet je wat iemand graag doet in zijn of haar vrije tijd? Gooi dan alvast een balletje op en selecteer vier cadeausuggesties. Een dagje weg, een specifiek product, een categorie of een goed doel...Zo laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau.

Subtiele hint

Nog meer een duwtje in de juiste richting geven? Gebruik dan de uitgelichte suggestie. Dit is een suggestie met een opvallende positie. Benadruk bijvoorbeeld een goed doel van de organisatie of een cadeau dat past bij jullie bedrijf.