Eefje geeft Janine een Pluim voor haar warme vriendschap

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven die zich positief onderscheiden in het zonnetje via een Pluim.

Luisterend oor

Eefje Waarle (Delfgauw) meldt zich bij deze rubriek met een Pluim voor de bijzondere wijze waarop Janine (achternaam bekend bij redactie, TB) uit Bodegraven haar vriendschap keer op keer toont.

Eefje: “Janine verdient een Pluim omdat ze, ondanks haar hectische thuissituatie die veel van haar tijd opslokt, altijd een luisterend oor voor me heeft. En daarvoor ook tijd vrijmaakt. Maart dit jaar gingen we met onze partners naar Lanzarote, het meest noordelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Op de tweede dag moest Janine met spoed terugvliegen naar Nederland vanwege een ernstige gebeurtenis. Omdat deze vakantie voortijdig werd afgebroken, vroeg Janine me in mei opnieuw mee op vakantie. Reisbestemming: Mallorca. Dit om me te bedanken voor mijn hulp gedurende een lastige periode in haar leven. Ze gaf me deze vakantiereis cadeau. Een reis terug kan ik haar niet geven. Wél een Pluim om haar te bedanken voor haar grote hart, luisterend oor en vriendschap.”

 

Juryrapport

Pluim uit het boekje! Want hier wordt een mooi mens in het zonnetje gezet.
Uit de serie: zó mooi kan vriendschap zijn!

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (cadeaubon vol belevenissen van € 35) gaat deze keer naar Janine.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een ook iemand in het zonnetje zetten? Of een compliment geven aan bijvoorbeeld: een vriendelijke buschauffeur, bevlogen vrijwilliger, redder in nood of hulpvaardige supermarktmedewerker? Zodat je een dagje uit cadeau kunt doen? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online