Kamp Machinetechniek: service van buitencategorie

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim.

Bart van den Bosch (Uitgeest), eigenaar van de gelijknamige meubelmakerij in Zaandam, meldt zich met een dikke Pluim voor Kamp Machinetechniek in Losser (Overijssel). Bart legt uit waarom.

Bruikleen

Bart: “Enkele maanden geleden ben ik als zelfstandig meubelmaker begonnen. Daartoe huurde ik een ruimte in een collectief pand. De vorige huurder liet zijn zaag- / combinatiemachine, een Robland X31, in bruikleen voor me achter. Aan de sticker van de dealer zag ik dat het om een naar schatting 25 jaar oude machine ging. Recent begon de machine te haperen. Stukken hout werden niet goed doorgevoerd, waardoor beschadigingen optraden.”

 

Schot in de roos

Al googelend, achterhaalt Bart het adres van de dealer: Kamp Machinetechniek.
Bart: “De machine was te oud om er nog voor veel geld een monteur aan te laten sleutelen. Hoewel de aankoopbon van de machine ontbrak, belde ik Kamp voor advies. De telefoniste toonde zich erg behulpzaam. De monteur was afwezig. Maar ze zou hem vragen contact met me op te nemen. Al na een uur belde de monteur. Hij noemde meteen wat mogelijke oorzaken voor het defect. En koppelde daar oplossingen aan. Zijn laatste suggestie bleek een schot in de roos. De messen van de beitels in het schaafgedeelte bleken niet goed te zijn afgesteld. Ook stond de door het jarenlange gebruik ruw geworden doorvoertafel soepele doorvoer in de weg. Dankzij het advies van de monteur heb ik de machine weer aan de praat gekregen. Wat een verademing om na al die jaren zó goed geholpen te worden door een bedrijf dat 175 kilometer verderop ligt. Dikke Pluim voor Kamp Machinetechniek in Losser.

Juryrapport

Kamp Machinetechniek heeft het begrip service van nieuwe glans voorzien. Welverdiende Pluim voor de buitengewone hulpvaardigheid.

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat deze keer naar Bart van den Bosch.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een gedreven medewerker, uitblinkende collega of gastvrije receptionist(e) in de spotlights zetten? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen of een kerstbon kunt geven? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online