Help, ik moet speechen bij de (online) kerstborrel!

Er wordt ‘op de zaak’ een kerstspeech van je verwacht, want de feestdagen staan weer voor de deur. Dé tijd om het afgelopen jaar te evalueren. Zodat het komende jaar efficiënt en met nieuw elan in kan worden gegaan. We helpen je graag een handje!

Voor managers lijken deze terug- en vooruitblik de belangrijkste ingrediënten van de kerstspeech. Schijn bedriegt, want om de kerstspeech op de gewenste smaak (teambuilding) te brengen, mag een snufje ‘Fijne feestdagen gewenst’ niet ontbreken. Verder dienen er minimaal twee grote eetlepels ‘Beste wensen voor 2022’ te worden toegevoegd. Met als finishing touch een romige saus van waardering voor de medewerkers.

Kant-en-klare kerstspeech

Pluimen heeft een drietal kant-en-klare kerstspeeches (twee formele speeches alsmede een luchtige variant) voor je uitgewerkt waaruit je naar hartenlust kunt putten. En die vooral dienen ter inspiratie. Hier komen ze:

 Download Kerstspeech Baldadig

 Download Kerstspeech Waardering

 Download Kerstspeech Work-life balance

 

Zit er wat van je gading bij? Sla je slag! En ja, het zou leuk zijn als je ons laat weten of (en in welke mate) deze opzetjes van toegevoegde waarde zijn geweest voor je uiteindelijke kerstspeech. 

Pluimen: handige hulp bij bepalen ultieme kerstcadeau

Bij Pluimen doen we overigens meer dan het ultieme kerstgeschenk (De Pluim op elke gewenste maat) leveren. We verdiepen ons in de specifieke mogelijkheden voor elke situatie. Daarnaast reiken we tools aan voor het ideale geefmoment. De drie beschikbaar gestelde kerstspeeches zijn daar een voorbeeld van.

De Pluim nog niet in huis? Bestel snel!

De Pluim nog niet in huis? Het is nog niet te laat! Bestel ‘m snel, want de Pluim is vrijwel altijd de volgende werkdag in huis (mits voor 16.00 uur besteld). Met de Pluim maak jij jouw medewerkers blij met een origineel Kerstpakket.