Download nu kant-en-klare kerstspeeches

Er wordt ‘op de zaak’ een kerstspeech van je verwacht, want de feestdagen staan weer voor de deur. Dé tijd om het afgelopen jaar te evalueren. Zodat het komende jaar efficiënt en met nieuw elan in kan worden gegaan. We helpen je graag een handje!

Kant-en-klare kerstspeech

Pluimen heeft twee kant-en-klare kerstspeeches voor je uitgewerkt waaruit je naar hartenlust kunt putten. En die vooral dienen ter inspiratie. Hier komen ze:

;Download Kerstspeech Warme kerst

;Download Kerstspeech Waardering

Zit er wat van je gading bij? Sla je slag! En ja, het zou leuk zijn als je ons laat weten of (en in welke mate) deze opzetjes van toegevoegde waarde zijn geweest voor je uiteindelijke kerstspeech.

Pluimen: handige hulp bij bepalen ultieme kerstcadeau

Bij Pluimen doen we overigens meer dan het ultieme kerstgeschenk (De Pluim op elke gewenste maat) leveren. We verdiepen ons in de specifieke mogelijkheden voor elke situatie. Daarnaast reiken we tools aan voor het ideale geefmoment. De drie beschikbaar gestelde kerstspeeches zijn daar een voorbeeld van.

De Pluim nog niet in huis? Bestel snel!

De Pluim nog niet in huis? Het is nog niet te laat! Bestel ‘m snel, want de Pluim is vrijwel altijd de volgende werkdag in huis (mits voor 16.00 uur besteld). Met de Pluim maak jij jouw medewerkers blij met een origineel Kerstpakket.