Otolift Trapliften schenkt traplift aan zieke Bente

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim. 

Pauline Kubin (Heerhugowaard) seint ons in dat ze Otolift Trapliften in Bergambacht een Pluim wil geven. Ze licht graag toe waarom.

Slaapkamer

Pauline: “Otolift Trapliften heeft ons zéér gelukkig gemaakt en verdient het om flink in het zonnetje te worden gezet. Eind mei van dit jaar hebben we een traplift aangevraagd bij het Wmo-loket van de gemeente Heerhugowaard. Dit omdat onze dochter Bente (21) ten gevolge van de ziekte ME nagenoeg volledig bedlegerig en rolstoelgebonden is. Bente kan dus ook niet meer zelf de trap op en af lopen. De gemeente Heerhugowaard had na vier maanden nog altijd geen besluit genomen. Waardoor Bente’s jonge leven zich deze mooie zomer noodgedwongen grotendeels heeft afgespeeld op haar slaapkamer.”

 

Dankbaar

Pauline vervolgt: “In augustus 2016 (vakantieperiode!) werd Otolift Trapliften op Bente’s situatie geattendeerd door René Robert, een geweldige man die zich inzet voor ME-patiënten. Otolift Trapliften aarzelde geen moment en besloot om Bente een gloednieuwe traplift te schenken! Half augustus werd de traplift ingemeten en op 16 september gemonteerd. Sindsdien is Bente’s wereld weer een stuk groter geworden. Voor ons als ouders is daarmee (ook letterlijk) een last van onze schouders gevallen. Wij zijn Otolift Trapliften enorm dankbaar! Dankbaarheid die we willen uiten middels deze welverdiende Pluim!”

Facebookpagina Bente

Meer weten over Bente en de impact van de ziekte ME op haar leven?
Volg haar op www.facebook.com/MagicEveryday

Reactie Otolift Trapliften

“Met een brok in onze keel lazen we het verhaal van Bente dat we ontvingen via René Robert. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit ouderen. Het verhaal van de 21-jarige Bente raakte ons daarom enorm. We zijn blij dat we haar hebben kunnen helpen!”

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat deze keer naar Bente Kubin. 

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een gedreven vrijwilliger, bevlogen mantelzorger of buurtwerker in de spotlights zetten? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online