Pluim voor ss Rotterdam

In complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven die zich positief onderscheiden in het zonnetje via een Pluim.

High Tea

Wendy van Herk (Gouda) is zó onder de indruk van de door ss Rotterdam geboden service dat ze daar graag een Pluim aan koppelt.
Wendy: “Voor Moederdag kocht ik online voor mijn moeder Joke een High Tea op ss Rotterdam. Prijs: € 39. Omdat ik geen gluten, zuivel en ei mag, heb ik vóór reservering contact opgenomen met ss Rotterdam om te vragen of een High Tea (gezien genoemde beperkingen) mogelijk was. Gelukkig bleek dat zo te zijn. Bij de reservering werd dit bevestigd.”

 

Aangenaam verrast

“Op de dag van de High Tea (maandag 25 juli 2016) werden we gebeld door ss Rotterdam. Aangegeven werd dat een goede High Tea op deze manier toch wel lastig zou worden. En dat er vooral sla en fruit zouden worden gebruikt. Zonder al te hoge verwachtingen stapten we aan boord. Maar dat veranderde op slag toen de chef-kok hoogstpersoonlijk mijn High Tea kwam brengen. Inclusief een uitgebreide toelichting. Ik was aangenaam verrast door de culinaire wijze waarop sla en fruit waren bereid. Onvergetelijk goed! Dikke Pluim voor ss Rotterdam omdat ze dit probleem zo positief en creatief hebben weten op te lossen.”

Reactie ss Rotterdam

“Wat attent dat Wendy van Herk ons deze Pluim heeft gegeven! We zijn erg blij dat onze chef-kok Rik Simonis ervoor heeft gezorgd dat haar High Tea toch erg in de smaak is gevallen.”

Juryrapport

De klant stond gedurende dit traject centraal. Trefwoord: betrokkenheid. Welverdiende Pluim voor de zorgvuldige wijze waarop ss Rotterdam met deze uitdaging is omgesprongen.

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (cadeaubon vol belevenissen van € 35) gaat deze keer naar Wendy van Herk.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een klantvriendelijk bedrijf in het zonnetje zetten? Of een Pluim geven aan bijvoorbeeld: een geweldige verpleger / verpleegster, bevlogen (club)vrijwilliger, uiterst prettige collega of reddende engel? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online