Wensstichting Oppepper4all vervult hartenwensen van chronisch zieken

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim. 

Kloppend hart

Belangrijkste ingrediënt om iets voor een ander te kunnen betekenen, is een kloppend hart. Bij wensstichting Oppepper4all klopt het hart voor chronisch zieken. Jong en oud. Met welke levensverwachting dan ook. Doelstelling van de wensstichting is om deze mensen een dag zonder zorgen te bieden door een ultieme wens in vervulling te laten gaan!

Mentale vitamientjes

Door een hartenwens uit te doen komen, worden deze chronisch zieken (plus familie en vrienden) op een dag vol vreugde in hun zware bestaan getrakteerd. Even geen zorgen, maar ‘gewoon’ genieten van een aaneenschakeling van blije momenten. Alleen al de voorpret zorgt voor extra mentale vitamientjes. Zoals ook de herinnering aan deze onvergetelijke dag voor een oppepper zorgt. Foto’s van de wensdag staan daar borg voor. Met dank aan de enthousiaste vrijwilligers vervult Oppepper4all jaarlijks circa 50 wensen. Om zo veel mogelijk wensen te kunnen realiseren, werkt de wensstichting samen met vele (welzijns)organisaties en bedrijven.

 

Hartenwensen wensstichting

Opppepper4all heeft zelf ook nog wat hartenwensen. Algemeen coördinator Eline Gelderblom: “Onze grote wens is om een substantiële (hoofd)sponsor te vinden, zodat we ons er niet zo druk over hoeven te maken of we genoeg geld hebben voor alle wensen. Hoe minder tijd we aan fondsenwerving besteden, hoe meer aandacht we kunnen besteden aan de wensen. Liefst zouden we jaarlijks 100 wensen willen vervullen. Maar daarvoor hebben we natuurlijk méér vrijwilligers en donateurs nodig! Likes op onze Facebookpagina zijn ook erg welkom. En, als mensen ons willen steunen, kan dat ook via een sms’je 'Oppepper' naar 4333 (eenmalige donatie van € 3).”

Juryrapport

Mooie missie om mensen die hun dagen veelal in bed moeten doorbrengen, verlichting te bieden door een hartenwens uit te laten komen. We wensen wensstichting Oppepper4all hierbij veel nieuwe vrijwilligers en donateurs toe. Pluim voor dit hartverwarmende initiatief!

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat vanzelfsprekend naar wensstichting Oppepper4all.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een gedreven vrijwilliger of bevlogen buurtwerker in de spotlights zetten? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online