Museum

BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam

Ontvang een toegangskaart voor één volwassene. De expositie vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen 'geluk' op onze gezondheid. Geldig t/m 31 december 2022.

Lees meer
Maak je keuze:
19,50

Gratis per e-mail

BODY WORLDS: The Happiness Project
Welke invloed heeft geluk op onze gezondheid? Dit ontdek je bij BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam. De expositie vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen 'geluk' op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Gunther von Hagens' BODY WORLDS tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door bijna 40 miljoen mensen bezocht.

Praktische info

Body Worlds is een expositie over het menselijk lichaam. Met échte menselijke lichamen. Voor meer informatie: www.bodyworlds.nl. 

Kinderen van 0 t/m 5 jaar hebben gratis entree.

Adres: Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Telefoonnummer: 0900 84 11 (45ct per minuut)
   

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor BODY WORLDS: The Happiness Project. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek aan Body Worlds moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van Body Worlds. Deze zijn geldig t/m 31 december 2022.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd