BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam

Ontvang een toegangskaart voor één volwassene. De expositie vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen 'geluk' op onze gezondheid.

Lees meer
Maak je keuze:
22,95
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

BODY WORLDS: The Happiness Project
Welke invloed heeft geluk op onze gezondheid? Dit ontdek je bij BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam. De expositie vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen 'geluk' op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Gunther von Hagens' BODY WORLDS tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door bijna 40 miljoen mensen bezocht.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor BODY WORLDS: The Happiness Project. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Body Worlds is een expositie over het menselijk lichaam. Met échte menselijke lichamen. Er zijn meerdere soorten tickets beschikbaar. Voor meer informatie: www.bodyworlds.nl. 

Adres: Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Telefoonnummer: 0900 84 11 (45ct per minuut)