Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Boerderij Bio Bed in IJsselstein

Midweek voor 2 personen bij Boerderij Bio Bed in IJsselstein. Verblijf in De Voormolen of De Hoeksemolen. Te boeken in de maanden januari, februari, maart, november en december buitenom de schoolvakanties.

Lees meer
225,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Als wij tegenwoordig een paar dagen weg gaan, dan kiezen we steeds vaker voor een Bed & Breakfast. Die vinden we vrijwel altijd leuk! Het zijn gezellige adresjes waar je volledig in de watten wordt gelegd. En je vindt ze eigenlijk overal. Als we een dagje willen wandelen, zoeken we een adresje op het platteland. En ook in iedere stad kun je tegenwoordig wel een leuke Bed & Breakfast vinden. Wij vinden vooral de persoonlijke aandacht heel erg prettig! Overal word je met open armen ontvangen. Die eigenaren zijn zo gastvrij allemaal! En qua luxe en comfort doen de Bed & Breakfasts niet onder voor een beetje hotel. Wat mij betreft gaan we er héééél snel weer een paar dagen tussenuit!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Boerderij Bio Bed in IJsselstein. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres
Achtersloot 142
3401NZ IJsselstein

Telefoonnummer
030-6882859