Bose SoundLink Revolve+ Bluetooth Speaker

Ontvang de SoundLink® Revolve+ speaker van Bose in de kleur Triple Black. Diep. Luid. En meeslepend. De SoundLink® Revolve+ is de beste draagbare speaker van Bose, gemaakt om vol, luid en verbluffend geluid in elke richting te verspreiden.

Lees meer
300,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

SoundLink® Revolve+ is de beste draagbare Bluetooth®-speaker van Bose en gemaakt om vol en verbluffend geluid in elke richting te verspreiden. Plaats de speaker midden in de ruimte, zodat iedereen hetzelfde beleeft. Of plaats hem bij een muur, zodat het geluid ook weerkaatst en zich door de ruimte verspreidt. Het voelt alsof je bij een liveoptreden bent. Dankzij de taps toelopende cilindervorm met flexibele handgreep neem je deze draadloze speaker eenvoudig mee.

De robuuste, aluminium behuizing biedt bescherming. Bovendien is de speaker waterbestendig, zodat het feest niet in het water valt wanneer het begint te regenen. De oplaadbare lithium-ionaccu gaat 16 uur mee, voor een hele dag muziekplezier. Gesproken meldingen helpen je bij de Bluetooth-koppeling en de ingebouwde microfoon kun je gebruiken voor telefoongesprekken. Met de Bose® Connect-app koppel je twee SoundLink® speakers voor de stereo- of de partymodus. Ook kun je met de app je apparaten beheren, nieuwe functies gebruiken en je speaker updaten. Verkrijgbaar in Triple Black of Lux Grey.