Bowlen bij Euro Kartracing & Bowling in Groningen

Bowlen bij Euro Kartracing en Bowling in Groningen is een leuk en gezellig uitje voor jong en oud. Haal de hoogste score met strikes en spares en win!

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

It's bowlingtime!!! Eerst schoenen passen, blauw met rood, of toch paars met wit? Je tegenstanders intimideren met goed materiaal, daar begint het namelijk mee.
Psychologische oorlogsvoering noemen we dat. We hebben de afgelopen week namelijk continue gediscussieerd over wie van ons het beste is en ik heb misschien toch wat te hoog van de toren geblazen. Nu nog een goede bal. Ik neem de rode, staat goed bij mijn schoenen. We zijn begonnen. Ik open met een strike!! Fantastisch. Even kijken hoe de anderen het er vanaf brengen. Ach jammer joh, zo in de goot. Tijd voor een bitterbal.

Wat moet je doen?

Neem telefonisch contact op met Euro Kartracing Groningen voor meer informatie en om te reserveren. Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je als betaalbewijs aan de partner kunt tonen.

Praktische info
Adres: Kardingerweg 50
9735 AH Groningen
Telefoonnummer: 050 547 47 47