Bowlen bij Kartracing & Bowling in Groningen

De mooiste bowlingbaan van heel Nederland vind je bij Kartracing & Bowling Groningen.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Met maar liefst tien professionele bowlingbanen is Kartracing & Bowling Groningen dé plek voor een gezellige avond en om tijd door te brengen met je vrienden, familie of collega’s. Zowel grote als kleine groepen zijn van harte welkom. Per baan geldt een maximum van 6 personen, waarvan er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn. Combineer daarnaast een avondje bowling met heerlijke hapjes en drankjes of eventueel een heat karten.

Voor de kids is Kartracing & Bowling Groningen op woensdag- en vrijdagmiddag dé plek voor de allerleukste kinderfeestjes. De banen zijn speciaal voorzien van een bumpersysteem en lichtgewicht ballen, zodat het voor iedereen mogelijk is om een strike te gooien!

Wat moet je doen?

Neem telefonisch contact op met Kartracing & Bowling Groningen of ga naar kartbaangroningen.nl voor meer informatie en om te reserveren. Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je uitgeprint als betaalbewijs mee dient te nemen.

Praktische info
Adres: Kardingerweg 50
9735 AH Groningen
Telefoonnummer: 050 547 47 47