Brasserie Eigenwijs in Sittard

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij brasserie Eigenwijs in Sittard.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Brasserie Eigenwijs in Sittard is een gezellige brasserie waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie tot een compleet feest voor de hele familie. Ook kun je bij hier genieten van een luxe high tea: Onbeperkt thee, koude en warme hapjes en verschillende zoetigheden. Je kunt bij Brasserie Eigenwijs op ieder moment van de dag terecht; een ontbijtje, een lunch of een diner, het kan allemaal! Je bent van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij brasserie Eigenwijs in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij brasserie Eigenwijs in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Molenbeekstraat 10
6131 EG Sittard
T: 046 451 3427