Brasserie FLO in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij brasserie FLO in Amsterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij brasserie FLO in Amsterdam waant u zich in een authentieke Parijse brasserie. Het is net of je echt in Frankrijk bent met het witte tafellinnen, de chefs in de open keuken, de rondrennende obers en de tafeltjes gezellig dicht tegen elkaar. Je kunt hier terecht voor verse vis met een heus fruit de mer buffet. Oesters, kreeft, garnalen, langoustines en gamba’s zijn het culinaire hoogtepunt. In de keuken wordt er uitsluitend met verse producten gewerkt. Ook vleesliefhebbers en zoutekauwen zijn bij Brasserie FLO aan het goede adres. Steak tartare en crêpe suzette staan bovendien op het menu. Laat je in de watten leggen bij Brasserie FLO.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij brasserie FLO in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij brasserie FLO in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Amstelstraat 9
1017 DA  Amsterdam
T: 020 890 47 57
E: infoflo@hampshire-hotels.com